Avaria de la metrou care a îngreunat circulația pe M1, revendicată de gruparea ”Drumul Taberei”

Conducta RADET care a inundat tunelul de la metrou între Piața Victoriei și Gara de Nord nu a fost nicidecum un accident, cum mulți naivi au crezut. Dimpotrivă, a fost vorba de un act intenționat, un atentat la circulația normală a metroului, pus la cale de temuta grupare ”Drumul Taberei”.

Gruparea ”Drumul Taberei”, formată din extremiști născuți și crescuți în cartierul fără metrou al Bucureștiului, a revendicat în urmă cu puțin timp spargerea conductei și a amenințat că astfel de atacuri se pot repeta oricând în București.

Autoritățile ridică din umeri și spun că nu au soluții împotriva extremiștilor din Drumul Taberei, fiind imposibil de negociat cu ei. Aceștia nu-și doresc să aibe și ei metrou în cartier, cum ar fi normal, ci vor să nu aibă absolut nici un bucureștean metrou. Extremiștii predică întoarcerea la vremuri mai simple, în care metroul nici măcar nu exista.

”Din grupare fac parte foarte mulți pensionari care, neavând gratuitate decât pe RATB, nu și pentru Metrorex, militează pentru dispariția metroului”, spune specialistul anti-tero Decebal Popescu. ”Și cam de fiecare dată când crește prețul legumelor în Piața Moghioroș devin recalcitranți și atacă rețeaua de metrou.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 aprilie 2017 16:11
Citește mai mult despre: Drumul Taberei metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult