Putem sta liniştiţi: cocaina descoperită în Deltă și pe litoral sunt perfect în regulă! În cadrul unei noi anchete marca GSP, Cătălin Tolontan a testat câteva mostre din substanţa făinoasă, declarând că e “marfă clasa întâi, boss” şi corespunde în totalitate cu eticheta.

cocaina_tolontan_investigatie.jpg
Agitat, anxios, cu ochii roşii şi părul vâlvoi, semn că a trudit din greu în laboratoarele acreditate, Tolontan a adus asigurări publicului îngrijorat din Mamaia: “Nu am găsit în cocaina descărcată ieri la Constanţa nici urmă de aspirină, sticlă pisată, amidon de porumb sau *snif* alte ingrediente menite să dilueze bunătate de Albă-ca-zăpada, frateee.”

În tot acest timp, Tolontan se trăgea de nas şi tremura vizibil, semn că a luat şi o răceală după zile întregi de cercetare în condiţiile dure de pe litoralul românesc.

În urma anchetei, compania importatoare a cocainei a declarat că i-ar putea acţiona în judecată pentru calomnie pe toţi cei care au sugerat că marfa ambalată în pungi opace de plastic nu era “şmecherie de şmecherie”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 01.07.2016 16:46 Monden

National Cinematografic