Putem sta liniştiţi: cocaina descoperită în Deltă și pe litoral sunt perfect în regulă! În cadrul unei noi anchete marca GSP, Cătălin Tolontan a testat câteva mostre din substanţa făinoasă, declarând că e “marfă clasa întâi, boss” şi corespunde în totalitate cu eticheta.

cocaina_tolontan_investigatie.jpg
Agitat, anxios, cu ochii roşii şi părul vâlvoi, semn că a trudit din greu în laboratoarele acreditate, Tolontan a adus asigurări publicului îngrijorat din Mamaia: “Nu am găsit în cocaina descărcată ieri la Constanţa nici urmă de aspirină, sticlă pisată, amidon de porumb sau *snif* alte ingrediente menite să dilueze bunătate de Albă-ca-zăpada, frateee.”

În tot acest timp, Tolontan se trăgea de nas şi tremura vizibil, semn că a luat şi o răceală după zile întregi de cercetare în condiţiile dure de pe litoralul românesc.

În urma anchetei, compania importatoare a cocainei a declarat că i-ar putea acţiona în judecată pentru calomnie pe toţi cei care au sugerat că marfa ambalată în pungi opace de plastic nu era “şmecherie de şmecherie”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 01.07.2016 16:46 Monden

National Cinematografic