Putem sta liniştiţi: cocaina descoperită în Deltă și pe litoral sunt perfect în regulă! În cadrul unei noi anchete marca GSP, Cătălin Tolontan a testat câteva mostre din substanţa făinoasă, declarând că e “marfă clasa întâi, boss” şi corespunde în totalitate cu eticheta.

cocaina_tolontan_investigatie.jpg
Agitat, anxios, cu ochii roşii şi părul vâlvoi, semn că a trudit din greu în laboratoarele acreditate, Tolontan a adus asigurări publicului îngrijorat din Mamaia: “Nu am găsit în cocaina descărcată ieri la Constanţa nici urmă de aspirină, sticlă pisată, amidon de porumb sau *snif* alte ingrediente menite să dilueze bunătate de Albă-ca-zăpada, frateee.”

În tot acest timp, Tolontan se trăgea de nas şi tremura vizibil, semn că a luat şi o răceală după zile întregi de cercetare în condiţiile dure de pe litoralul românesc.

În urma anchetei, compania importatoare a cocainei a declarat că i-ar putea acţiona în judecată pentru calomnie pe toţi cei care au sugerat că marfa ambalată în pungi opace de plastic nu era “şmecherie de şmecherie”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 01.07.2016 13:46 Monden

National Cinematografic