Avem confirmarea! Tolontan a testat cocaina din Portul Constanţa şi spune că nu e deloc diluată

Putem sta liniştiţi: cele 2 tone de cocaină descoperite în Portul Constanţa sunt perfect în regulă! În cadrul unei noi anchete marca GSP, Cătălin Tolontan a testat câteva mostre din substanţa făinoasă, declarând că e “marfă clasa întâi, boss” şi corespunde în totalitate cu eticheta.

Agitat, anxios, cu ochii roşii şi părul vâlvoi, semn că a trudit din greu în laboratoarele acreditate, Tolontan a adus asigurări publicului îngrijorat din Mamaia: “Nu am găsit în cocaina descărcată ieri la Constanţa nici urmă de aspirină, sticlă pisată, amidon de porumb sau *snif* alte ingrediente menite să dilueze bunătate de Albă-ca-zăpada, frateee.”

În tot acest timp, Tolontan se trăgea de nas şi tremura vizibil, semn că a luat şi o răceală după zile întregi de cercetare în condiţiile dure de pe litoralul românesc.

În urma anchetei, compania importatoare a cocainei a declarat că i-ar putea acţiona în judecată pentru calomnie pe toţi cei care au sugerat că marfa ambalată în pungi opace de plastic nu era “şmecherie de şmecherie”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
1 iulie 2016 14:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult