Averea lui Elon Musk a crescut iar, după ce a pus gogonele de 5 miliarde de dolari

Excentricul miliardar american a mai dat o lovitură! După ce a vândut acțiuni Tesla de câteva miliarde de dolari, Elon Musk a intrat pe piața murăturilor. Cu banii încasați, Elon a achiziționat borcane, gogonele, conopidă, semințe de muștar, foi de dafin, piper boabe, varză roșie, usturoi, dar și pepeni mici, pe care i-a băgat la saramură. Doar sarea l-a costat pe Elon Musk 600.000.000 de dolari!

De mare ajutor a fost Bill Gates, care deține câteva fabrici de borcane și de condimente, așa că Elon l-a sunat și l-a rugat să-i trimită câteva vagoane de materie primă, ceea ce Bill a și făcut, dar i-a explicat lui Elon că murăturile lui au totuși prioritate, că de când l-a părăsit Melinda e nevoit să-și facă singur.

Cu șase milioane de tone de gogonele și alte murături, Elon Musk estimează că va lua 30% din piața americană de murături, cel mai mare rival al său fiind o doamnă din Kentucky, care anual pune murături de 8 miliarde de dolari, pentru că e dintr-o familie de neoprotestanți și sunt mulți la masă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
12 noiembrie 2021 16:11
Citește mai mult despre: elon musk gogonele murături

Alte articole

Vezi mai mult