Avertizare de tornadă, după ce un bărbat şi-a acuzat soţia că dă prea mult pe pantofi

Cod roşu de tornadă cu urlete într-un apartament din Berceni, unde un inconştient i-a spus soţiei că dă prea mulţi bani pe pantofi. În apartament s-a dezlănţuit o furtună cumplită, cu lucruri aruncate cu peste 160 km/h, mai ales de-ale lui. Bărbatul a cerut ajutorul vecinilor, dar aceştia au zis că nu se bagă, după ce au văzut că încep să zboare haine pe geam.

Tornada, pe alocuri cu aspect de uragan, s-a mutat în bucătărie, unde a început să plouă cu farfurii şi linguri, iar bărbatul şi-a luat şi o tigaie în cap. Vuietul tornadei se auzea cale de 3 blocuri: “Ce-ai zis, mă? Dau mult pe pantofi? Dar tu nu te uiţi cât arunci pe bere în fiecare săptămână? Măcar io rămân cu ceva!”, fiind întrerupt de bărbatul disperat: “Şi io rămân cu ceva! Cu burta!”

Vecinii spuneau chiar că tornada parcă reacţiona la vorbele bărbatului: “Cum zicea el ceva, cum se înteţea tornada, se auzeau tunete şi trosnete, parcă îi dădea cu un făcăleţ în cap! N-am văzut aşa ceva în viaţa mea!”, spune Marian, vecin cu cei doi. Vremea severă va continua până spre seară, când individul va lua câteva telecomenzi în cap pentru că a îndrăznit să mute de pe canalul soţiei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 mai 2019 16:00
Citește mai mult despre: tornada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult