Aviatorii, nedumeriţi de uniformele create de Botezatu: „De ce au şliţ şi la spate?”

Noile uniforme create de designerul Cătălin Botezatu pentru angajaţii Tarom au stârnit nedumerire printre angajaţii companiei care spun acum că nu se aşteptau la inovaţiile designerului. „Prima oară nici n-am ştiut cum să îmbrac pantalonii, aveau şliţ şi în faţă şi în spate”, spune un pilot veteran de pe o aeronavă Airbus.

„Uniformele pentru femei erau cât de cât acceptabile, la nivelul la care te aştepţi de la un designer român recunoscut până în îndepărtatul Sălaj. Cătuşele şi căluşul de gură ni s-au părut un pic excesive, dar nu facem caz din asta. Cele pentru bărbaţi însă reprezintă o problemă destul de complicată”, a declarat un purtător de cuvânt al Tarom.

Pe de altă parte, Leonard Miron, angajat vechi al companiei, a declarat că înţelege rostul celui de-al doilea şliţ. Botezatu a promis că va remedia problema cât mai repede cu putinţă: „Da, înţeleg situaţia, următoarele uniforme vor avea şliţ doar în spate, să nu mai existe confuzii”, a prmis designerul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
9 aprilie 2013 18:04

Alte articole

Vezi mai mult