Un incident aviatic riscă să tulbure şi mai mult echilibrul fragil dintre puterile agricole ale Europei de Est! Luni dimineaţă, în timp ce efectua o misiune de rutină pe litoralul românesc, îndrăgitul avion Nutline a fost interceptat de două MiG-uri 21 aparţinând celui mai mare producător rus de seminţe, Babuşki Semeciki.

mig_uri_rusesti_seminte.jpg
“Misiunea era una obişnuită, de propagandă în favoarea seminţelor în perimetrul Vama Veche-Năvodari, şi nu viza nicidecum spaţiul aerian al Rusiei. Cu toate astea, în timp ce fluturam liniştit bannerul pe la Cap Aurora, două avioane de vânătoare au apărut de nicăieri şi au început să tragă cu seminţe. Am făcut cale întoarsă şi am aterizat în siguranţă la Tuzla. Categoric, spaţiul aerian românesc a fost violat cu seminţe străine”, spune comandorul Gicone Marinescu, care pilota avionul Nutline în ziua incidentului.

Autorităţile române au deschis o anchetă pentru a stabili dacă, într-adevăr, MiG-urile Babuşki Semeciki au pătruns nejustificat în spaţiul aerian NATO, cu scopul de a promova consumul de seminţe ruseşti. În funcţie de rezultatul cercetărilor, Rusia riscă noi sancţiuni diplomatice, atât în domeniul seminţelor de floare, cât şi al sâmburilor de dovleac.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 14.07.2019 03:06 Monden

National Cinematografic