Axa răului! Veganii s-au aliat cu preoţii şi vor să ne împiedice să mai mâncăm carne

Alianța odioasă s-a produs! Ieri, în prima zi de post ortodox, a fost încheiată o sinistră înțelegere între Biserică și vegani și scopul final e să ne împiedice să mai mâncăm cărnița care ne place nouă așa de mult! Prin toate localitățile vor patrula echipe de preoți însoțiți de vegani, care vor inspecta frigiderele și dacă te prind chiar și cu un ou sau cu niște brânză, ai încurcat-o.

În timp ce veganii fac asta din pură răutate, ca să nu ne lase să ne bucurăm de friptură, preoții o fac, evident, din lăcomie de bani! Dacă ești prins cu carne, contribuția la biserică se triplează, iar taxa de împărtășanie de Paște va fi substanțial mai mare.

Alianța n-a fost făcută întâmplător în prima zi de post. Planul pe termen lung al preoților și veganilor e să continue postul în mod obligatoriu, pe termen nedefinit, să-l unească cu celelalte posturi din an și să facă varză acest popor iubitor de mici. Totul se face cu complicitatea administratorilor de bloc, care vă pândesc când veniți de la magazin și dacă văd ceva carne prin sacoșă, sună imediat la parohie.

Ideal ar fi să evitați și măcelăriile, pentru că în perioada asta nu e exclus ca hoardele de vegani fanatici că comită acte teroriste, iar măcelăriile sunt primele pe listă.

Scris de Ionut
15 martie 2016 06:03
Citește mai mult despre: biserica carne post vegani

Alte articole

Vezi mai mult