AXN Crime a câştigat drepturile TV pentru transmisia în direct a Ignatului

Anul acesta Ignatul va fi transmis în direct de postul de televiziune AXN Crime. Vreme de 8 ore, reporterii televiziunii vor transmite în direct, minut cu minut, cele mai importante momente de la tăierea porcului. „Vom filma într-un HD atât de vivant încât vei simţi mirosul de şoric pârlit prin televizor”, a declarat Aligator Popa, directorul de programe al staţiei.

Regizorul transmisiei va fi celebrul David Lynch care va menţine suspansul pe durata întregului program. „Nu vei şti exact, până la sfârşit, dacă porcul moare sau nu. De fapt, nu vei şti nici la sfârşit dacă a murit şi nu este, de fapt, un porc dintr-o altă dimensiune”, spune Popa.

Ignatul va fi comentat, cum e şi normal, de către celebrul cuplu de comentatori Emil Grădinescu şi Radu Naum, care vor avea invitaţi în studio diverse personalităţi din lumea pasionaţilor de mâncare, de la Piedone la Viorica din Clejani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 decembrie 2013 15:12

Alte articole

Vezi mai mult