Azi e marea finală Bravo, ai stil! Mii de români şi-au scos ochii preventiv

Disperați să nu cumva să vadă punctul culminant al festivalului de țopism și botox parașutos de la emisiunea Bravo, ai stil, mii de români s-au dus azi la clinici de chirurgie ca să-și scoată ochii preventiv. Alții, care n-au atâția bani, și-i scot singuri acasă cu o foarfecă de tuns via: ”Am văut destul. Mă tem că am ajuns la limită. Dacă mai văd chiar și o singură zdreanță în zdrențe și pe tocuri, jurizată de alte zdrențe în zdrențe, cred că mă înscriu în ISIS”, spune Marian Coltea.

Unii români s-au dus cu pretextul că vor să-și doneze corneea, alții au spus răspicat că dacă o mai văd o dată chiar și accidental pe Raluca Bădulescu ei vor muri de icter mecanic sau vor comite o crimă.

Mulți români aveau deja resentimente față de propriii ochi și doreau oricum să-i scoată, pentru că sunt ochii cu care o văzuseră deja pe tentaculoasa Raluca Bădulescu, singura femeie din lume care arăta mai bine când era obeză. Alți români au preferat să-și trimită copiii undeva în munți, ca să nu intre în contact cu mizeria vestimentară și socială de la KanalD.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 februarie 2022 07:39
Citește mai mult despre: zdrențe în zdrențe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult