Avem o veste bună şi una proastă pentru bărbaţii din România! Astăzi, întreaga planetă sărbătoreşte "No Bra Day", ziua când milioane de doamne şi domnişoare se leapădă de sutien. Din păcate, Ziua Fără Sutien coincide cu ziua fatidică de vineri, 13, astfel încât românii nu şi-au putut desfăta privirile decât cu bustul nud al lui Victor Ciorbea.

ciorbea_topless.jpg
"De obicei abia aştept să ies pe stradă de No Bra Day. Să vezi toţi sânii ăia săltând ca nişte pepenaşi copţi pe sub bluziţele lejere, muşcaţi cu blândeţe de soarele cu dinţi al toamnei. Îmi dau lacrimile doar când mă gândesc", oftează Decebal Popescu, poet din sectorul 4 al Capitalei.

"Când colo, vineri 13!", adaugă bucureşteanul. "Cum am coborât din casă, l-am văzut pe domnul Ciorbea ieşit jumătate pe geam, topless, privindu-mă cu sfârcurile alea lăbărţate, ca nişte ochi holbaţi, cu cearcăne imense. Mi-a strigat: 'Băiete, asta e singura ţâţă pe care o s-o vezi azi' şi a râs sardonic. Ce zi de c*cat."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 13.10.2017 16:34 Monden

National Cinematografic