Azi începe săptămâna afgană la Lidl: în iaurturi au fost puse petarde

V-aţi săturat de săptămâna spaniolă, săptămâna englezească şi săptămâna croată? Ce bine că departamentul de săptămâni al lanţului Lidl continuă să experimenteze! Azi, de exemplu, începe Săptămâna afgană, când produsele scoase la vânzare vor fi, în principiu, cele obişnuite, dar unul din 3 iaurturi conţine o petardă.

„Nu e chiar ca în teritoriile controlate de talibani, sincer. Acolo, iaurtul era mai degrabă un fel de chefir. Dar categoric e mai comod să cobor până la Lidlul din cartier decât să mă fac mercenar şi să aştept să-mi dea cineva o misiune la Kandahar”, spune Aurica, pensionară din cartierul Pantelimon.

„E prima oară când introducem factorul norocului în experienţa cumpărăturilor, cel puţin de la Săptămâna Păcănelelor încoace, când un anume domn Viorel a cumpărat din prima zi toate aparatele de păcănele cu logo-ul Lidl”, a precizat Marcel, vicedirector adjunct pentru România de Sud-Est la Lidl.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
28 decembrie 2020 08:12

Alte articole

Vezi mai mult