Dacă aveați în plan să vă petreceți Crăciunul în Maramureș și să ajungeți acolo cu un tren CFR și nu sunteți deja în tren, puteți să vă luați adio de la vacanța dorită. Asta pentru că ultimul tren CFR care cu sigranță ajunge până în Crăciun în Maramureș a plecat în urmă cu puțin timp din Gara de Nord.

tren_cfr_aglomeratie_gara_de_nord.jpg ”De aici încolo, orice călătorie spre Maramureș e o loterie: într-adevăr, există șanse să ajungeți la timp pentru Crăciun, dar acestea sunt mici. Ca să fiți siguri, mai bine plecați cu bicicleta sau, dacă aveți o condiție fizică decentă, chiar  pe jos”, recomandă purtătorul de cuvânt al CFR Călători.

Vestea i-a mobilizat pe posesorii de pensiuni din Maramureș. Ca să fie siguri că turiștii care au făcut rezervări vor ajunge la timp, ei au trimis spre București mai multe căruțe tradiționale, trase de câte doi cai, care să preia turiștii. ”E timp berechet să ajungă căruțele la București și să se întoarcă în Maramureș până în Crăciun”, spune proprietarul unei pensiuni maramureșene.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 07.12.2014 14:34 Monden

National Cinematografic