Azi sărbătorim Cina cea de Taină, ziua când Andi Moisescu a mâncat şaorma fără să ştie nevasta

Toţi românii ştiu că e Joia Mare, dar puţini au studiat Scripturile ca să afle adevărata însemnătate a zilei de azi! Potrivit tradiţiei ortodoxe, astăzi a avut loc Cina cea de Taină, seara când Andi Moisescu a mâncat o şaorma delicioasă fără să ştie soţia lui, Olivia Steer.

“În Biblie scrie că împreună cu Andi, la coadă la şaorma au fost 12 prieteni ai săi. Probabil colegi de la Pro, fiindcă acţiunea din Evanghelii se petrece de obicei seara, după muncă. Mai aflăm că Andi a cerut una mare de vită, cu de toate şi extra ardeiaşi din ăia mici, apoi au mers într-o parcare, au mâncat şi s-au veselit”, spune Onufrie Râuleţ, lector la Facultatea de Teologie.

“Ulterior, Andi le-a spus colegilor că ştie că unul dintre ei îl va vinde, iar Mişu s-a jurat că nu el, ba chiar l-a pupat pe obraz. Despre Mişu ştim că era un cameraman de la ‘Românii au talent’ care mâncase şi el şaorma, dar mică şi de pui”, adaugă teologul. “A fost sărutul usturoiat al trădării. Mişu l-a pârât pe Andi la Olivia în schimbul unei punguţe cu 30 de felii de morcov. Nimeni nu ştie ce a fost în capul lui. Ce b**angiu eşti, Mişu, să mor io.”

“De aceea şi ţinem post negru în Vinerea Mare – fiindcă nici Andi n-a mai pupat mâncare a doua zi.”

Scris de Vasile
5 aprilie 2018 16:04

Alte articole

Vezi mai mult