B1 TV se mută definitiv în tabăra PSD! Surse oficiale: Radu Banciu va face şpagatul în seara asta

Migrarea postului de ştiri B1 TV sub aripa lui Victor Ponta a ajuns într-o fază avansată, spun mai mulţi specialişti care s-au uitat la televizor în ultimele zile. Cu toate acestea, pentru a definitiva procesul mai e nevoie de câteva demersuri, inclusiv un şpagat în direct, a cărui dată exactă fusese – până de curând – un mister.

Surse din conducerea B1 au anunţat ieri că vedeta postului, Radu Banciu, şi-a încheiat cursurile de şpagat şi ar putea să execute graţioasa, dar dificila mişcare chiar în această seară, pe două scaune proaspăt achiziţionate.

“Aţi auzit bine! Radu Banciu va face diseară şpagatul. Încercăm să-l convingem să vină şi în maiou, dar toate la timpul lor”, a spus Onufrie Rîuleţ, şeful departamentului de PR al postului bucureştean. “Momentul, care marchează ruperea definitivă de băsism, va fi sărbătorit cum se cuvine, cu şampanie şi pişcoturi care vor fi înmânate de însuşi Victor Ponta, Ion Iliescu şi holograma lui Gheorghiu-Dej.”

Potrivit apropiaţilor săi, Banciu s-ar fi antrenat pentru impresionantul gest timp de mai bine de 3 luni, înjurând nevoie mare ori de câte ori îşi rupea pantalonii în regiunea prohabului. În final, însă, prezentatorul TV a reuşit să treacă proba şpagatului cu notă maximă şi îi va uimi cu siguranţă chiar şi pe cei mai sportivi dintre fani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 mai 2015 17:51
Citește mai mult despre: B1TV Banciu Mircea Badea PSD spagat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult