La mai bine de 72 de ore și 5 secunde de la startul luptei cu Tedi Motociclistul, Mircea Badea continuă să sufere, mai ales psihic. Deși puține, loviturile încasate par a-i fi zdruncinat sistemul de valori, inversându-i complet unele repere. El li s-a plâns colegilor că are un coșmar bulversant care se tot repetă: „Sunt într-un spațiu alb și mă pregătesc să-i fac obișnuita bucurie la bătrânețe lu’ dom’ profesor. Brusc, curul dumnealui se revoltă, nu se mai lasă pupat, ba chiar vine amenințător spre mine. Până s-apuc să eschivez, îmi trântește o lovitură de bucă direct în plex de-mi ia aerul și cad ca proasta cu ceafa-nainte”.

badea_lovit_de_cur.jpg Badea se declară năucit, nu atât din pricina loviturii de bucă – una, oricum, norocoasă, spune el – cât de faptul că nu înțelege motivul acestui tratament. Mai mult, coșmarul continuă, în vis fiind prezent și Mugur Ciuvică. Acesta, cuprins de isteria-i specifică, e și el împotriva lui Badea, pe care-l face „haștagist” și „soroșist”, doar așa putând justifica atitudinea ostilă a curului lui Voiculescu.

Psihologii găsesc explicația într-un episod reprimat din copilărie, scos la suprafață din subconștientul lui Badea tocmai de lovitura de KO primită. Astfel, în clasa a cincea, Badea ar fi primit o corecție la fel de rapidă de la un tricicletist de 6 ani și jumătate, care făcea legea în părculețul din cartier. Aflând opinia psihologilor, Mircea Badea n-a ezitat să replice: „Să spui despre Mirel că era tricicletist e ca și cum ai zice că și Ciuvică poate face șpagatul doar pentru că amândoi mâncăm același căcat. Vedeți mai bine cu ce se ocupa și ce carte de vizită avea Mirel – că era numărul 1 la șotron pe strada noastră și campion pe cartier la versiunile reunite Ț.O.M.A.N.A.P și Ț.O.M.A.P.A.N.”, se milogește Badea în continuare.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Harald | Tuesday, 05.02.2019 18:32 Monden

National Cinematografic