Badea are coșmaruri cu curul lui Voiculescu care-l atacă și-i trage o bucă în plex

La mai bine de 72 de ore și 5 secunde de la startul luptei cu Tedi Motociclistul, Mircea Badea continuă să sufere, mai ales psihic. Deși puține, loviturile încasate par a-i fi zdruncinat sistemul de valori, inversându-i complet unele repere. El li s-a plâns colegilor că are un coșmar bulversant care se tot repetă: „Sunt într-un spațiu alb și mă pregătesc să-i fac obișnuita bucurie la bătrânețe lu’ dom’ profesor. Brusc, curul dumnealui se revoltă, nu se mai lasă pupat, ba chiar vine amenințător spre mine. Până s-apuc să eschivez, îmi trântește o lovitură de bucă direct în plex de-mi ia aerul și cad ca proasta cu ceafa-nainte”.

Badea se declară năucit, nu atât din pricina loviturii de bucă – una, oricum, norocoasă, spune el – cât de faptul că nu înțelege motivul acestui tratament. Mai mult, coșmarul continuă, în vis fiind prezent și Mugur Ciuvică. Acesta, cuprins de isteria-i specifică, e și el împotriva lui Badea, pe care-l face „haștagist” și „soroșist”, doar așa putând justifica atitudinea ostilă a curului lui Voiculescu.

Psihologii găsesc explicația într-un episod reprimat din copilărie, scos la suprafață din subconștientul lui Badea tocmai de lovitura de KO primită. Astfel, în clasa a cincea, Badea ar fi primit o corecție la fel de rapidă de la un tricicletist de 6 ani și jumătate, care făcea legea în părculețul din cartier. Aflând opinia psihologilor, Mircea Badea n-a ezitat să replice: „Să spui despre Mirel că era tricicletist e ca și cum ai zice că și Ciuvică poate face șpagatul doar pentru că amândoi mâncăm același căcat. Vedeți mai bine cu ce se ocupa și ce carte de vizită avea Mirel – că era numărul 1 la șotron pe strada noastră și campion pe cartier la versiunile reunite Ț.O.M.A.N.A.P și Ț.O.M.A.P.A.N.”, se milogește Badea în continuare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Harald
5 februarie 2019 16:32
Citește mai mult despre: Mircea Badea Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult