Badea se pregătește deja de următoarea luptă: și-a desființat patul și doarme pe podea

Mircea Badea se gândește deja la următoarea urcare în ring, semn că încă are mintea tulbure și nu și-a revenit complet după KO-ul suferit sâmbătă în mai puțin de 5 secunde. Badea a început pregătirile la doar câteva ore după umilință, încă de sâmbătă seara: și-a desființat patul din camera sa și doarme direct pe podea.

Următorul pas este să refacă podeaua camerei, să fie dintr-un material identic cu cel din ringurile de lupte. Și pentru că este un profesionist desăvârșit, care ia antrenamentele cât se poate de în serios, Mircea Badea nu se culcă pur și simplu pe podea. Nu, el se lovește cu o ganteră în cap, ca să cadă din picioare la podea, exact cum ar face-o și în ring. Pentru că asta înseamnă devotament, crede el.

Mircea Badea spune că ideea de a renunța la pat și a dormi pe podea i-a venit firesc după KO-ul de sâmbătă. ”Așa bine cum am dormit în cele câteva minute cât am rămas lat la podea n-am dormit în viața mea”, a spus acesta. ”A fost un somn total, profund, fără să visez că bat sorosiști sau că mă desfăt între bucile domnului profesor Voiculescu, cum mi se întâmplă când dorm în pat.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 februarie 2019 13:05
Citește mai mult despre: KO Mircea Badea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult