Banda de alergare a devenit una dintre cele mai populare piese de mobilier din casele românilor

O nouă piesă de mobilier face furori printre români: banda de alergare. În ultimii ani, sute de mii de români și-au dotat apartamentele cu acest accesoriu despre care se crede că te ajută să faci mișcare, dar care în realitate este un tip de mobilier extrem de practic, ușor de integrat în feng shui-ul oricărui apartament.

”Este o piesă de mobilier care nu ar trebui să lipsească din casa niciunui român”, spune un posesor de bandă de alergare. ”Îmi place la ea că este multifuncţională: se poate tranforma foarte uşor în cuier, în suport pentru întins rufe, la fel cum este un excelent spaţiu pentru depozitat cutii, pantofi sport sau borcane cu murături.”

Cei mai mari fani ai benzii de alergare sunt românii care își propun deja de câțiva ani să se apuce de sport, dar încă nu au făcut-o și, foarte probabil, nici nu o vor face vreodată. ”Cei care cumpără acest tip de mobilier au fie un început de burtă, deci o iau pentru ei, fie un început de chelie, semn că au fost bătuți la cap de partenere să le cumpere bandă de alergare”, povestește un vânzător.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 martie 2013 14:03

Alte articole

Vezi mai mult