Bănică va susţine 3 concerte cu porţile închise ca urmare a violenţelor fanilor!

Decizie şoc pentru Ştefan Bănică Jr.! Ca urmare a incidentelor violente din deschiderea turneului său de Crăciun, artistul va fi obligat să dea următoarele trei concerte cu porţile închise. „Trebuie să le transmitem un mesaj clar huliganilor care în ultima vreme populează concertele lui Bănică că aici nu e ca la Fuego, să se dezlănţuie, să-şi facă de cap”, spun membrii CNA.

„Am luat decizia ca următoarele trei concerte Bănică să se desfăşoare cu porţile închise, fără spectatori. De asemenea, îi vom suspenda terenul, Sala Palatului, pentru cel puţin un an de zile.” Există chiar pericolul ca turneul să nu fi retransmis nici măcar de GSP TV, dar Bănică şi-a asigurat fanii că, deşi va cânta fără niciun spectator, nu va face playback, pentru că îşi respectă publicul.

„Cei care stau la originea acestor incidente nu merită numele de «fani Ştefan Bănică Jr.»”, a declarat artistul. „Adevăraţii mei fani sunt gospodine grase, pe care transpiraţia le lipeşte de scaune şi care nu s-ar putea ridica de acolo ca să participe la incidente violente. Indivizii care au provocat aceste probleme sunt nişte hăndrălăi pe motociclete şi cu geci negre pe care scria Hell’s Angels, sincer nici nu cred că au venit la concerte pentru muzica mea, ci doar ca să se dea mari la prieteni că au fost la un concert Bănică Jr.”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 decembrie 2011 12:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult