Răspunsul așteptat de milioane de proști cu sufletul la gură a venit în această seară. S-a aflat ce se va face cu banii adunați la teledonul organizat de Mihai Gâdea și Antena 3. Aceștia vor fi folosiți pentru acoperirea prejudiciului făcut de Voiculescu prin matrapazlâcurile cu terenuri pentru care a fost condamnat la 10 ani de pușcărie. 

 petrecere_antena_3.jpg

După ce au anunțat că nu reușesc să găsească familiile victimelor din clubul colectiv, reprezentanții Antena 3 au decis că banii trebuie să găsească o destinație potrivită, pentru a salva un alt erou al tranziției, pe domnul profesor Voiculescu. Aceștia au spus că nu se vor opri până nu vor reuși să acopere prejudiciul de 60 de milioane de euro.

Reprezentanții trustului Intact spun că, în cazul în care anul acesta nu iese Voiculescu din pușcărie, nu va avea cine să-și pună barbă albă și să meargă la Mircea Badea acasă de Crăciun să-i dea jucării. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 05.11.2015 21:03 Monden

National Cinematografic