Nebunie la Washington! Florin Salam a reușit să recupereze integral milionul de dolari pe care Dragnea i l-a dat șpagă lui Trump ca să-l lase să-și facă poze cu el. Manelistul nostru a fost invitat să cânte la un dineu și Trump nu s-a mai oprit din dedicații. Lui Trump i-a plăcut atât de mult de Florin Salam, că a decis să nu mai deporteze toți mexicanii din Statele Unite.

salam_ii_canta_lui_trump.jpg

În schimb, Florin Salam a fost dezamăgit: ”A fost o seară slăbuță. N-am făcut decât un milion jumate. A sărăcit America, cred că mă întorc la Hanul Drumețului, în Drumul Taberei. Măcar cocaina e mai ieftină în țară, și mult mai curată!”, ar fi declarat Salam.

Artistul susține că Trump i-a dat 500.000 de dolari doar ca să-și facă poze cu el. Când a auzit că Dragnea ar fi dat un milion lui Trump, Salam a spus: ”Ce bou. Se vede că a furat banii. Poliția din România ce face? Stă să prindă șoferi care trec pe galben în loc să-l aresteze pe infractorul ăsta?”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 26.01.2017 09:15 Monden

National Cinematografic