Banii daţi de Dragnea lui Trump, recuperaţi! Florin Salam i-a luat 1 milion $ ca să-i cânte la masă

Nebunie la Washington! Florin Salam a reușit să recupereze integral milionul de dolari pe care Dragnea i l-a dat șpagă lui Trump ca să-l lase să-și facă poze cu el. Manelistul nostru a fost invitat să cânte la un dineu și Trump nu s-a mai oprit din dedicații. Lui Trump i-a plăcut atât de mult de Florin Salam, că a decis să nu mai deporteze toți mexicanii din Statele Unite.

În schimb, Florin Salam a fost dezamăgit: ”A fost o seară slăbuță. N-am făcut decât un milion jumate. A sărăcit America, cred că mă întorc la Hanul Drumețului, în Drumul Taberei. Măcar cocaina e mai ieftină în țară, și mult mai curată!”, ar fi declarat Salam.

Artistul susține că Trump i-a dat 500.000 de dolari doar ca să-și facă poze cu el. Când a auzit că Dragnea ar fi dat un milion lui Trump, Salam a spus: ”Ce bou. Se vede că a furat banii. Poliția din România ce face? Stă să prindă șoferi care trec pe galben în loc să-l aresteze pe infractorul ăsta?”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
26 ianuarie 2017 10:01

Alte articole

Vezi mai mult