Banksy de România loveşte din nou! Misteriosul beţiv s-a pişat pe încă un zid

Cel mai prolific artist stradal din România a lovit din nou! Misteriosul bețiv care a remodelat vizualul bucureștean s-a pișat pe încă un zid, lăsând în urma lui un contur despre care mulți critici de artă spun că ar fi cel mai bun al lui.

”O adevărată capodoperă”, ”Banksy  ar trebui să ia notițe de la el”, ”Clădirile pe care s-a pișat acest misterios artist ar trebui incluse în patrimoniul UNESCO” sunt doar câteva din cuvintele pline de laudă ale criticilor la adresa celui poreclit Banksy de România.

Deși au fost voci care au spus c-am avea de-a face cu un imitator, pe motiv că opera recentă pare realizată cu un jet mult mai puternic decât de obicei, un test ADN a confirmat dincolo de orice dubiu că avem de-a face cu o creație originală Banksy de România.

Deși fanii artistului stradal se chinuie de mai bine de doi ani să includă operele sale într-un circuit cultural, care ar atrage extrem de mulți turiști în București, aprobarea de la primărie întârzie să apară. ”Din păcate, n-ai ce să aștepți de la Gabi Firea, că ea e genul care apreciază carpetele, nu arta adevărată”, spune cu amărăciune un fan al lui Banksy de România.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
21 decembrie 2018 20:28
Citește mai mult despre: artist Banksy Bucuresti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult