Banul să iasă! Patriarhul a anunțat prețurile pentru care BOR va oficia căsătorii între homosexuali

Conștient că un an financiar bun depinde în primul rând de cum îl începi, Patriarhul Daniel insistă ca BOR să înceapă oficierea de căsătorii între cupluri de același sex cât mai repede posibil. În acest sens, Preafericitul a stabilit deja sumele care trebuie achitate pentru astfel de căsătorii.

”Totul are un preț, după cum bine ne învață Biblia”, a spus Patriarhul Daniel în începutul slujbei de azi dimineață. ”După cum urmează: o căsătorie între doi bărbați, 1.000 de franci elvețieni, una între două femei, 500. Față de femei există mai multă înțelegere, de acceea prețul e mai mic. Cât despre alegerea francului elvețian, bănuiesc că nu e cazul să explic de ce am optat pentru el.”

Patriarhul spune că nu întâmplător a ales sfânta zi de duminică pentru anunțul său. ”De când sunt CEO al bisericii, duminica a fost întodeauna cea mai bună zi de încasări”, a explicat el. ”Și sunt convins că această zi istorică va ajunge una nu cu cruce roșie, ci cu semnul dolarului în calendar, de care toți creștinii își vor aminti peste ani.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 februarie 2015 00:02

Alte articole

Vezi mai mult