Barbari! O corporație din Pipera a introdus săptămâna de lucru de 14 zile

Deși majoritatea corporațiilor din Europa se îndreaptă către săptămâna de lucru de 4 zile, corporațiile din Pipera au decis să meargă în direcția opusă. Astfel, mai mulți CEO de companii din cunoscutul cartier bucureștean au introdus săptămâna de lucru de 14 zile, pentru a spori productivitatea.

„Săptămâna de lucru de 4 zile e o glumă, pentru noi 4 zile de muncă înseamnă weekend, așa îl numim. Cercetătorii plătiți de compania noastră au demonstrat deja că o săptămână de lucru de 14 zile poate tripla profiturile, de aceea a părut un pas logic să implementăm asta”, spune Decebal Popescu, CEO-ul unei companii din Pipera, care a explicat cum va funcționa sistemul. „Practic angajații nu vor mai merge deloc acasă, vor munci nonstop în birouri”, a declarat acesta.

Cei mai fericiți sunt, însă, angajații. „În fiecare zi la ora 17:00 intram în depresie că se termina ziua de lucru și trebuia să plec acasă, mai locuiesc și mult în afara Bucureștiului, în Militari. Acum că pot sta la birou dublu, pe aceiași bani, să fac exceluri care nu contează pentru nimeni, e o adevărată binecuvântare, nu am muncit degeaba atâția ani”, spune un angajat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
8 iulie 2024 11:37
Citește mai mult despre: corporație pipera

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult