Bărbat linșat la un congres de feminism după ce a întrebat cine ştie să facă o tocană

Un congres al feministelor din România s-a lăsat cu vărsare de sânge după ce un bărbat imprudent, uitând unde se află sau poate sub influența băuturilor alcoolice, a întrebat cu voce tare dacă știe cineva să facă o tocană. Urletele de furie ale femeilor s-au auzit pe o rază de șase kilometri în jurul clădirii în care se desfășura conferința. 

„Acest bărbat care emana masculinitate toxică prin toți porii a venit să impună ierarhiile patriahatului în sânul nostru și a fost pedepsit pe măsură, cu moartea, cum cere și carta feministă la articolul 1, unde scrie clar că glumele de orice fel nu sunt admise și ironia un cumul de micro-agresiuni un instrument al oprimării femeilor. Heil Yuval Harari!”, a declarat doamna Izabela Stancu, om de știință feminist, specialist în științe sociale cu un master în „Politici, gen și minorități” la SNSPA. 

Din păcate bărbatul, de meserie electrician, nu a fost apărat de colegii săi, care au spus că așa ceva nu se face. „Este ca și cum ai merge în sediul ISIS și ai face caricaturi cu Mahomed pe pereți. Și-a cam căutat-o, trebuia să știe că nu se poate dialoga cu feministele că bărbații nu sunt pregătiți fizic să urle șase ore aleatoriu”, a spus un bărbat care a dorit să-și păstreze anonimatul, că vrea și el tocană diseară.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

26 martie 2019 16:45
Citește mai mult despre: feminism tocană

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult