Un bărbat din București trăiește o adevărată dramă financiară, și totul din cauza unei simple neatenții. Venit în piața Berceni să-și reîmprospăteze proviziile de legume, bucureșteanul a lovit, din neatenție, o ladă cu cireșe așezată precar pe marginea unei tejghele, iar acum este nevoit să plătească o avere drept compensație.

cirese_multe_cirese.jpg ”Venisem pentru că mă trimisese soția să cumpăr câteva legume, la cireșe nu vroiam decât să privesc, pentru că uitasem cum arată. Din păcate, am fost neatent și am lovit cu cotul o ladă și le-am împrăștiat care încotro. Erau aproximativ șase kilograme de cireșe, din acelea la 1.000 de euro kilul”, spune bărbatul, cu amărăciune.

Acesta a fost obligat să plătească o avere, însă ghinioanele nu s-au oprit aici. “N-am avut ce face decât să-i las mașina babei de la tejghea. Sincer, aș fi preferat să lovesc cu mașina un Lamborghini din aur, decât să plătesc șase kilograme de cireșe, plăteam mai puțin. Nu mai zic că a trebuit să mă întorc acasă cu RATB-ul”, spune bărbatul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Luchian | Wednesday, 17.05.2017 13:19 Monden

National Cinematografic