Bărbat, primit ca un lord în magazinele din mall, după ce de Valentine’s Day soţia a fost la shopping cu cardul lui

Poftiţi, majestatea voastră! Aşa a fost primit românul Decebal Popescu de către managerii magazinelor din mall, după ce soţia lui a fost de Valentine’s Day la shopping cu cardul lui bancar. Acesta a fost primit cu covor roşu şi răsplătit cu frapiere pline cu bere rece, masaje de relaxare şi lumânări parfumate, pentru că i-a făcut pe toţi din mall fericiţi, deşi n-a fost pe-acolo personal.

Când au văzut cine le calcă pragul, vânzătorii i-au dat afară pe ceilalţi clienţi din magazine: “Faceţi loc, nu-l deranjaţi pe domnul Popescu, el ne-a plătit alaltăieri salariile pe tot anul, la ce comisioane de vânzări am făcut pe cardul lui”. Nici soţia nu l-a uitat. Într-unul din magazine a găsit un cadou drăguţ, pe care şi l-a plătit singur, tot ieri: un portofel nou.

Decebal Popescu a fost felicitat de tot personalul de vânzări din mall: “Sunteţi incredibil de romantic, domnule Popescu! Ce cadouri exorbitante! Cât de mult vă iubiţi soţia! Ce stil elegant de a serba Valentine’s Day!”.

Decebal Popescu a răspuns cinstit: “Am fost surprins de numărul uriaş de SMS-uri pe care le-am primit de Valentine’s. Credeam că sunt de la cunoscuţi care ne felicită că suntem un cuplu atât de reuşit. Azi am văzut că de fapt erau SMS-uri automate, la fiecare plată făcută cu cardul meu. Credeam că am o limită la plăţile cu cardul. Trebuie să mă informez mai bine pe secţiunea specială cu întrebări de Valentine’s Day de la Banca Transilvania”, a spus excentricul român.

16 februarie 2018 11:02

Alte articole

Vezi mai mult