Bărbații care beau băuturi cu paiul vor fi ridicați de hingheri și puși să-și facă schimbare de sex

Odată rezolvată problema maidanezilor, hingherii se pot ocupa în sfârșit de ceva la fel de deranjant: bărbații, dacă le putem spune așa, care își comandă băuturi care se beau cu paiul. ”Este extrem de enervant să ieși la o bere și să-ți apară în câmpul vizual o chestie închipuit masculină care bea o prostie viu colorată cu un pai. Flagelul ăsta trebuie stârpit!”, spune reputatul bărbal Decebal Popescu, inițiatorul proiectului.

Astfel, toți proprietarii de baruri vor fi obligați să anunțe de urgență hingherii de fiecare dată când un client le cere o băutură care se servește cu paiul. Dacă n-o fac, riscă amenzi usturătoare, sau chiar închiderea barului, dacă sunt prinși că au mai mult de trei ”bărbați” care beau cu paiul în același timp în locație.

”Odată duși în adăposturi de către hingheri, băutorii de chestii colorate cu paiul vor fi sterilizați, să știm măcar că nu se înmulțesc”, explică Decebal Popescu. ”Iar cazurile cu adevărat grave vor fi trimise către sala de operație, pentru o binemeritată schimbare de sex. Abua atunci pericolul social reprezentat de acești bărbați eșuați va dispărea complet, așa cum e firesc să se întâmple.”

Scris de Calin
9 octombrie 2016 12:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult