Reguli noi în localurile în care se servesc lichide. Pe lângă interzicerea fumatului acum, o nouă reglementare, permite să-i dai un șut în vagin bărbatului care stă mai mult de un minut la baie ca să se aranjeze în oglindă. Normele metodologice prevăd ca lovitura să se dea doar dacă ești echipat cu încălțări groase, lovitura cu sandale nefiind permisă.

sut in coaie.jpg

„În mod normal, orice bărbat care are treabă la budă se duce, se pișă, se spală pe mâini și pleacă. Dacă după ce-ți termini treaba durează 5 minute să-ți aranjezi freza, așteaptă-te la orice fel de represalii”, a spus un bărbat ce dădea șuturi în vintre la intrare într-o toaletă de bărbați. 

Specialiștii estimează că implementarea noilor măsuri va duce la reducerea timpului de așteptare la budă precum și la creșterea consumului de lichide în birturi. Pe de altă parte, dacă bărbații vor insista să stea în toaletă câte jumătate de oră să-și aranjeze freza sau să se admire în oglindă, natalitatea în România ar putea scădea până la cote alarmante. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 01.04.2016 20:27 Monden

National Cinematografic