Iată că există dreptate! După ani de procese epuizante, un bărbat din Tecuci a reuşit să obţină un NRC (Neînceperea Reparării Chiuvetei) de la soţia sa, pe motiv că defecţiunea s-a prescris.

Tot mai mulţi români speră ca acest precedent să marcheze o nouă eră în justiţia română şi cer ca solicitările de reparare a chiuvetei să se prescrie din oficiu după şase luni, dacă în acest timp casa nu a fost inundată şi nimeni nu s-a înecat.

barbat_interogat_sotie.jpg

"La crime şi furturi văd că se poate, de ce nu s-ar putea la un banal robinet care picură? N-am dat nimănui în cap, de ce să fiu eu nevoit să trag pentru el dacă nu e în stare să se repare singur?", se întreabă un bărbat din Dâmboviţa.

"Fapta nu există şi diseară joacă Rapidul", i-a răspuns un gospodar din Capitală soţiei sale, care îi trimisese o citaţie să schimbe o garnitură la baie.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 27.12.2019 04:42 Monden

National Cinematografic