Bărbaţii, în depresie! Mai e puţin până la “triada groazei”: Valentine’s Day, 1 Martie şi 8 Martie

Milioane de bărbaţi sunt cu psihicul la pământ! În scurt timp intrăm în cea mai neagră perioadă a anului, cunoscută drept triada groazei. Între 14 februarie şi 8 martie, bărbaţii se văd nevoiţi să facă gesturi romantice, să cumpere cadouri pentru partenere, fără însă a lăsa să se vadă că aceste gesturi îi indispun la culme.

“Faptul că trebuie să se comporte contrar voinţei lor îi face pe bărbaţi să cadă foarte uşor în depresie”, a explicat un reputat psiholog. “Ştiu foarte bine asta, pentru că şi pe mine mă ia depresia când mă gândesc ce perioadă cumplită mă aşteaptă.”

Mulţi bărbaţi sunt atât de disperaţi încât încearcă prin orice mijloace să se îmbolnăvească în aceste zile: vizitează spitale, merg în tricou pe stradă, dorm cu geamurile deschise. Alţii, în schimb, fac gesturi scandaloase, în speranţa că se vor certa temporar cu partenera, cât să scape de perioada inumană care îi aşteaptă între 14 februarie şi 8 martie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult