Bărbaţii, indecişi dacă să meargă sau nu la concertul Vunk! Nu se ştie dacă vine şi Antonia

Deşi prietenele şi soţiile lor i-au invitat încă de luna trecută la concertul Vunk, mii de bărbaţi declară că nu sunt încă siguri că le vor putea însoţi miercuri seară la Sala Polivalentă. Majoritatea şi-au pus ezitarea în seama programului încărcat, a meciului România-Belgia sau a unei îmbolnăviri subite, care i-ar putea împiedica să-şi cumpere bilete la concert în caz că interpreta Antonia nu va evolua şi ea pe scenă.

“Îmi plac Vunk, nu zic nu, dar trebuie să ştiu dacă va evolua şi Antonia”, i-a transmis un bucureştean prietenei sale. “În caz contrar, cred că o să am o şedinţă importantă la birou sau, oricum, va trebui să lucrez peste program. Repet, asta dacă nu vine Antonia. Dacă vine şi Antonia, nimic nu mă poate împiedica să fiu acolo, să trăiesc o experienţă unică alături de trupa Vunk, pe care o iubesc din tot sufletul.”

“Vă rugăm să ne înţelegeţi”, a declarat acum câteva zile o sursă din cadrul formaţiei. “Dacă anunţăm oficial, din timp, că vine şi Antonia, riscăm să fim călcaţi în picioare de mulţimea de fani Vunk de sex masculin.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 noiembrie 2012 16:11

Alte articole

Vezi mai mult