Bărbaţii, mari fani ai serialului Suleyman Magnificul: E super, două ore nu ne bat nevestele la cap

O analiză media a scos la iveală faptul că absolut toţi bărbaţii căsătoriţi sunt fani declaraţi ai serialului Suleyman Magnificul. „Timp de două ore, cât durează un episod, uit că am nevastă şi mă simt din nou un om liber. Ea stă nemişcată în faţa televizorului şi nu scoate absolut nici un sunet. E un serial magnific, mi-a schimbat viaţa mult în bine”, povesteşte un bucureştean de 38 de ani.

Pasiunea bărbaţilor pentru serial este confirmată şi de şefii Kanal D, postul care difuzează Suleyman Magnificul. „Primim zilnic mii de scrisori de la bărbaţi, în care ne roagă să difuzăm mai des serialul”, spun cei de la Kanal D. „Unii vor mai multe episoade consecutive, alţii cer difuzarea lui zilnică. Unii sunt dispuşi chiar să ne dea bani pentru asta.”

Un alt aspect interesant este faptul că marţea şi miercurea, în zilele care urmează difuzării serialului, numărul cererilor de divorţ a scăzut dramatic. De asemenea, bărbaţii ajung în aceste zile mult mai relaxaţi şi zâmbitori la muncă, semn că au avut parte de o seară liniştită în familie.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
26 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult