Bărbații nu recunosc că o știu pe Alina Plugaru, noul concurent al show-ului ProTV ”Sunt vedetă…”

Deși sperau să crească audiența odată cu intrarea Alinei Plugaru în show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cei de la ProTV au trăit o cruntă dezamăgire: milioane de bărbați spun că habar n-au cine e Alina Plugaru. Site-ul emisiunii a fost luat cu asalt de bărbați, care se întreabă, siderați, ce caută o anonimă în emisiune.

”Cine-i blonda aia pe care n-o știu din filmulețe de pe YouPorn sau PornHub? Ce caută ea în emisiune? E o anonimă de care nici un bărbat nu a auzit!” e doar un exemplu de astfel de mesaj. Cei de la ProTV vorbesc însă de ipocrizie: ”Toți bărbații știu cine e Alina Plugaru, numai că unii nu vor să recunoască”, se spune într-un comunicat de presă al postului.

Cert e însă că show-ul ProTV a scăzut în audiențe. În principal, pentru că bărbații care se uitau la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» și o vedeau pe Alina Plugaru schimbau din reflex canalul imediat ce intra cineva peste ei în cameră. La fel, bărbații cu prietene sau soții inventau tot felul de scuze puerile ca să nu se uite împreună cu partenerele la ProTV.

Scris de Calin
19 februarie 2015 12:02

Alte articole

Vezi mai mult