Bărbații s-au scos cu vremea asta! Cumpără ghiocei de Valentine’s și scapă ieftin

Dacă e frumos afară și temperaturile sunt generoase e loc și de romantism. Asta au descoperit bărbații anul ăsta de Valentine’s Day. Cu prețuri derizorii, gen 1 leu buchetul, ghioceii sunt de departe opțiunea preferată a bărbaților care se chinuie să simuleze ceva romantism în această zi așa-zisă a iubirii.

”Anii trecuți, când încă era iarnă serioasă pe 14 februarie, aveam de ales între a da minim 30 de lei pe un buchet de flori și a susține că nu mă interesează o sărbătoare imbecilă importată de la americani”, povestește un romantic autohton. ”Anul ăsta, în schimb, am de ales între a da un 1 leu și a nega sărbătoarea, așa că e fezabil să aleg să dau amărâtul ăla de leu și să bifez niște romantism.”

Reputatul bărbat Decebal Popescu atrage însă atenția că mizatul pe ghiocei de Valentine’s Day nu este neapărat o decizie inspirată. ”Bărbații să nu uite că urmează 1 și 8 Martie, așa că dacă își consumă deja opțiunea ghiocei la 1 leu, vor avea cheltuieli mult mai mari luna viitoare”, spune acesta.

Scris de Calin
14 februarie 2020 12:02
Citește mai mult despre: ghiocei

Alte articole

Vezi mai mult