Dacă e frumos afară și temperaturile sunt generoase e loc și de romantism. Asta au descoperit bărbații anul ăsta de Valentine’s Day. Cu prețuri derizorii, gen 1 leu buchetul, ghioceii sunt de departe opțiunea preferată a bărbaților care se chinuie să simuleze ceva romantism în această zi așa-zisă a iubirii.

tuica_de_ghiocei.jpg ”Anii trecuți, când încă era iarnă serioasă pe 14 februarie, aveam de ales între a da minim 30 de lei pe un buchet de flori și a susține că nu mă interesează o sărbătoare imbecilă importată de la americani”, povestește un romantic autohton. ”Anul ăsta, în schimb, am de ales între a da un 1 leu și a nega sărbătoarea, așa că e fezabil să aleg să dau amărâtul ăla de leu și să bifez niște romantism.”

Reputatul bărbat Decebal Popescu atrage însă atenția că mizatul pe ghiocei de Valentine’s Day nu este neapărat o decizie inspirată. ”Bărbații să nu uite că urmează 1 și 8 Martie, așa că dacă își consumă deja opțiunea ghiocei la 1 leu, vor avea cheltuieli mult mai mari luna viitoare”, spune acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 14.02.2020 14:05 Monden

National Cinematografic