Bărbatul acuzat că se masturba în tramvaiul 41 se apără: “E metrou uşor!”

Cel mai recent pervers acuzat de masturbare în STB acuză o veritabilă campanie de fake news! Toate articolele care susţineau că se autosatisfăcea în tramvaiul 41 sunt mincinoase, pretinde acesta, pentru că 41 nu e nicidecum tramvai, ci metrou uşor.

„Cum să scrie cineva despre mine că îi dădeam în cap lui chelu’ în tramvai, asta e calomnie toată ziua, domnilor. Sunt un om respectabil, iar întreaga presă se află într-o gravă eroare, cu sau fără intenţie”, a pledat bărbatul în faţa judecătorilor. „După cum vă poate spune orice expert, linia 41 e o linie de metrou uşor, intermediară între sistemul urban feroviar şi calea ferată tradiţională, delimitată cu ajutorul gardurilor.”

Spre deosebire de masturbatorul din tramvai, onanistul din metroul uşor e acea persoană care întărâtă ghiocelul pe un traseu separat de restul infrastructurii rutiere, au confirmat specialiştii în malahie consultaţi de TNR.

“Sincer, mie îmi părea tramvai, dar poate mă înşală memoria. Probabil ar trebui să-mi retrag plângerea”, spune Doina B., una dintre femeile care pretindeau că l-ar fi văzut pe A. C. efectuând mişcări de fricţiune asupra penisului în tramvaiul 41.

Scris de Vasile
7 noiembrie 2019 15:11
Citește mai mult despre: tramvai

Alte articole

Vezi mai mult