Toţi credeau că a făcut o mare greşeală, dar iată că nu e chiar aşa! Bărbatul care a cumpărat din greşeală cidru în loc de bere când şi-a făcut provizii weekendul trecut spune că nu regretă nimic şi că e foarte fericită şi aşa.

bautordecidru.jpg
Surprins la coadă la produse de igienă intimă feminină, Marcel, bărbatul de 25 de ani care bea cidru de aproape o săptămână, a adăugat că e o băutură răcoritoare, acidulată, cu o aromă plăcută de mere şi o culoare care îi complementează de minune noua poşetă de la Michael Kors, care e undeva între lila şi fuchsia.

"Ce şi-ar putea dori un bărbat mai mult?", a adăugat tânărul, sorbind ultima picătură de cidru din flacon.

Deşi colegul său de cameră a încercat să-l corupă invitându-l să împartă o bere TNR cinstită, Marcel rămâne convins că un bărbat adevărat, băutor de cidru cu o feliuţă de lămâie, nu poate rata maratonul Gilmore Girls de diseară.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Thursday, 19.03.2020 16:36 Monden

National Cinematografic