Bărbatul care ataca femei pe stradă, atacat de bărbatul care atacă bărbaţi pe stradă

Şi totuşi există karma! Bărbatul din Drumul Taberei care ataca femei pe stradă şi-a primit pedeapsa chiar în această dimineaţă când, aflat în vizită la nişte prieteni din cartierul Berceni, a fost atacat de bărbatul din Colentina care atacă bărbaţi pe stradă.

În prezent, amândoi bărbaţii se află în custodia Poliţiei. „Aveam nişte semnalmente foarte vagi, tot ce ştiam e că sunt nişte bărbaţi care atacă alţi oameni pe stradă. Ăia din Drumul Taberei îl căutau pe bărbatul care atacă femei pe stradă, ăştia din Colentina pe bărbatul care atacă bărbaţi pe stradă. Într-un fel, e chiar un miracol că i-am prins pe amândoi în acelaşi loc, atacându-se reciproc, la noi în cartier. Mă rog, doar bărbatul care atacă bărbaţi pe stradă ataca, bărbatul care atacă femei pe stradă mai degrabă dădea să fugă”, spune poliţistul din Berceni care i-a atacat pe cei doi pe stradă.

„Nu sunt de acord cu discriminările astea. Amândoi ar trebui pedepsiţi crunt. Dacă îi prind, îi bat”, spune bărbatul care atacă atât bărbaţi, cât şi femei pe stradă în Rahova.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
3 octombrie 2019 13:10
Citește mai mult despre: barbati

Alte articole

Vezi mai mult