Știința a dovedit, încă o dată, două chestiuni extrem de importante în viața noastră de zi cu zi. Prima, că bărbații se țin de cuvânt, a doua, că nu poți să te lungești odată ce ai ajuns la maturitate, oricât ai vrea.

beat muci.jpg

„Mda, confirm concluziile studiului științific”, a declarat Mioara Papuc, soția bărbatului care a participat la experiment. „Când a venit la 3 dimineața în patru labe și a adormit întins în hol l-am măsurat, măcar să știu ce model de sicriu îi iau mai încolo, după ce-l omor. Dar nu m-a lăsat inima, că avea tot un metru șapteșcinci, exact ca atunci când a plecat”. 

Bărbatul vizat de experiment spune că acum se simte mai bine, urmează o ciorbiță, poate și niște ardei și castraveți murați, dar că nu e convins că s-au respectat toate condițiile studiului. „Pentru confirmare, trebuie să mai fac asta de vreo câteva ori, eventual autodepășindu-mă, să ajung chiar și la 6 dimineața, să verificăm la sânge cum stă treaba, să fim absolut siguri că nu ne lungim de la alcool”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 19.07.2020 08:26 Monden

National Cinematografic