Baronul de Cocalarstein și-a împotmolit Duesenberg-ul din ’35 pe plaja din St. Tropez

Șambelanul plajei Sf. Arthur din St. Tropez a avut azi parte de un șoc ce l-a făcut să-și scape monoclul în paharul de coniac vechi de 120 de ani. Aflat pe scaunul de salvamar acesta a văzut cum Baronul de Cocalarstein a intrat cu mașina în mare încercând să impresioneze două contese mai provinciale.

„Am cerut imediat pajilor mei să se ducă să împingă mașina baronului dar a fost în zadar. Norocul nostru e că Ducele de Savoia trecea călare pe pur-sângele său arab „Shai Hulud”, cu care a câștigat de două ori cupa Sultanului de Palmyra. Calul a fost legat la autovehicul și acesta a fost scos din zona periculoasă”, spune Șambelanul Charles Auguste Dominique Philip Louis de Verneuil.

Incidentul l-a scos din sărite pe baronul de Menton, care a venit la plajă înconjurat de cei 6 favoriți ai săi, domnul de Neully, d’Aragon, Estaguet, Contracon, Baptiste și d’Oo și l-a plesnit cu mănușa pe baronul de Cocalarstein anunțându-l că-l așteaptă dimineață în poiana din pădurea din spatele castelului său pentru a-i cere satisfacție.

Scris de Ef
25 iulie 2019 13:07
Citește mai mult despre: coasta de azur

Alte articole

Vezi mai mult