Pentru că există extrem de mulți naivi care au impresia că încălzitoarele sunt folosite pentru confortul clienților, Asociația Bere Caldă în Centrul Vechi (ABCCV) a ieșit azi în presă ca să clarifice acest aspect: radiatoarele sunt gândite exclusiv pentru încălzirea berii și pentru nimic altceva.

bere_incalzitor_centrul_vechi.jpg ”Precum se știe, iarna este destul de frig în depozit și este relativ greu să păstrăm berea caldă”, a anunțat liderul ABCCV. ”Și ca să nu ne abatem de la crezul nostru, că berea se servește caldă, am decis să investim în încălzitoare. Din păcate, românii sunt lipsiți de decență și le folosesc ca să se încălzească când stau afară la o țigară.”

Nu puține au fost cazurile în care chelnerii au fost nevoiți să alunge clienții din jurul încălzitoarelor, pentru că din cauza lor nu puteau pune berea la încălzit. ”Stateau ciorchini în jurul încălzitoarelor, de parcă pentru ei, nu pentru încălzit berea, erau puse acolo. A trebuit să punem anunțuri, să nu mai stea în jurul lor, că altfel nu mai scăpam de ei”, s-a revoltat un chelner din Centrul Vechi.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 04.11.2016 21:25 Monden

National Cinematografic