Barurile şi restaurantele, obligate să amenajeze separeuri pentru fanii muzicii de Crăciun

O nouă normă le impune tuturor barurilor şi restaurantelor să amenajeze spaţii speciale pentru ascultătorii de colinde şi muzică de Crăciun. Asta după ce mai mulţi clienţi s-au revoltat pentru că sunt nevoiţi să asculte astfel de piese. „De când toţi au început să difuzeze colinde, adorm de la prima bere”, se plânge un client.

„Cel mai mult am rezistat fără să adorm preţ de aproape trei piese. N-am adormit după colinda lui Hruşcă, am rezistat şi la piesa Happy New Year a trupei ABBA, dar George Michael cu Last Christmas mi-a pus capac, am adormit cu berea în faţă. Râd toţi prietenii de mine”, a povestit un alt client care, din motive evidente, a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete, pentru fanii muzicii de Crăciun vor fi amenajate separeuri izolate fonic, astfel încât clienţii normali să nu mai fie afectaţi. În cazul restaurantelor care nu au spaţiu suficient pentru a amenaja un separeu, fanii pieselor de Crăciun vor fi nevoţi să-şi asculte piesele preferate afară, în frig, alături de fumători.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
7 decembrie 2012 12:12

Alte articole

Vezi mai mult