Basca de administrator, votată şi anul acesta cel mai înfricoşător costum de Halloween

Ieşi tremurând pe uşă şi parcă vezi o umbră pe coridorul sumbru. Să fie oare oroarea cu dosar? Sau pur şi simplu un vecin care îţi face o glumă proastă costumându-se de Halloween cu basca de administrator? Păşeşti cu groaza restanţierului în pragul capturării şi încolţirii în gheretă şi parcă simţi răceala fişetului metalic în care te împinge degetul mustrător al celui mai de groază personaj inventat vreodată: administratorul. În această situaţie ai putea să te trezeşti şi tu, pentru că fanaticii groazei ştiu că cel mai temut costum de Halloween e basca de administrator! Iată povestea unuia din aceşti sadici.

“Bărbatu-meu s-a dus în târg în Obor, să-şi ia bască de administrator, pentru că băştile de administrator sunt ilegale, fiind extrem de periculoase. Doar administratorii, care au permis de port-bască, au voie să poarte aşa ceva, şi asta doar în incinta unde ţin dosarele blocului şi în timpul şedinţelor de scară”, spune o româncă, speriată că soţul ei ar putea băga pe cineva în spital purtând basca.

Femeia spune că i-a dat soţului sute de linkuri cu costume de Halloween de pe magazine online: “Pompier. Nu vrea. Muma-pădurii. Nu vrea. Măşti cu Lis. Nimic. El vrea basca. A venit şi anul trecut un din ăsta costumat cu bască. De-aia vrea bărbatu-meu şi el. Nu vă spun cum fugea lumea prin bloc, să se ascundă. Şi zicea să plătim întreţinerea, era de groază”, a mai declarat femeia.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Ionut
31 octombrie 2014 18:10

Alte articole

Vezi mai mult