Băsescu, blindat! Constituţia Moldovei interzice retragerea cetăţeniei celor cu alcoolemie peste 3 la mie

M*ie, Dodon! Preşedintele Moldovei i-a retras în mod abuziv cetăţenia lui Traian Băsescu. Puţini ştiu, dar cei care ating o alcoolemie de 3 la mie şi supravieţuiesc, devin automat cetăţeni moldoveni. Mai mult, cei care dobândesc cetăţenia în acest mod nu o pot pierde decât dacă le scade sub 3 la mie.

Băsescu spune că nu-i va fi greu să menţină alcoolemia peste 3 la mie până la finalul mandatului lui Dodon: ”O iau ca pe o provocare. La mine 3 la mie înseamnă că m-am lăsat de băut de o săptămână”, a declarat Traian Băsescu.

Miza e uriaşă. Dacă pierde cetăţenia, Băsescu trebuie să returneze şi băutura consumată cât timp a fost cetăţean moldovean. Pentru ca toată lumea să vadă abuzurile comunistului Dodon, Băsescu va organiza o beție de protest. Va sta 6 luni într-un cort, în fața sediului președinției Moldovei, și va bea spirt românesc.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
4 ianuarie 2017 11:01

Alte articole

Vezi mai mult