Băsescu îi ia apărarea agresorului: “Poate a zis Alexandra Stan ceva, poate l-a înjurat…”

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut azi o conferinţă de presă, în care şi-a precizat poziţia faţă de cel mai important eveniment al momentului, bătaia încasată de Alexandra Stan de la impresarul ei. Preşedintele a îndemnat la calm, spunând că nu e deloc indicat să ne pripim cu concluziile.

“Poate a spus Alexandra Stan ceva, poate l-a înjurat”, a încercat Băsescu să-l disculpe pe agresorul Alexandrei Stan. “Eu ştiu foarte bine cum e cu pipiţele astea, nici nu vreau să vă zic de câte ori mi-a venit s-o pocnesc pe fiica mea, Eba. Bine, acum e gravidă, n-o mai încarc, dar să ştiţi că a pătimit multe de-a lungul vremii.”

Preşedintele nu exclude nici varianta ca tot scandalul cu bătaia încasată de Alexandra Stan să fie o făcătură care îl are în spate pe Dinu Patriciu. “Indiferent de ce s-a întâmplat cu adevărat între Alexandra Stan şi impresarul ei, mie mi-e clar că lui Dinu Patriciu trebuie să îi fie ruşine pentru ce a făcut. Nu m-ar suprinde să aflăm că Alexandra Stan a fost bătută, de fapt, de un pixel albastru, plătit de Patriciu.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 iunie 2013 15:06

Alte articole

Vezi mai mult