Bătaia e nimic! Un paznic Carrefour din Mediaş a mâncat un client

Incidentul de la Carrefour Braşov ar putea să nu fie un caz izolat! Recent, imagini de pe camerele de luat vederi din alte hipermarketuri ale lanţului au scos la iveală ceea ce par a fi fapte şi mai grave.

Pe scurt, un presupus angajat Carrefour din Mediaş e acuzat că, după ce l-a bătut puţin ca să-l frăgezească, a gătit şi mâncat un client bănuit că furase din magazin.

„Marcel Popescu, un bărbat de 29 de ani din localitate, a intrat în Carrefour să-şi cumpere chiloţi şi parizer. La ieşire a fost abordat de paznicul Anton Ropofagu, care l-a pus să-şi golească buzunarele şi ghiozdanul”, explică poliţiştii care anchetează întâmplarea.

„Până aici avem înregistrări video. Nu ştim exact ce s-a întâmplat după, dar din bucătăria magazinului s-au auzit strigăte infernale, iar paznicul a fost văzut ulterior făcându-şi siesta şi scobindu-se între dinţi cu o aşchie de femur uman”, adaugă oamenii legii.

Paznicul Anton Ropofagu neagă orice acuzaţie, susţinând că totul e o înscenare: „Sunt vegan! În plus, în ziua respectivă era pe tură colegul meu Cristi Anibalu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
24 decembrie 2020 11:51
Citește mai mult despre: carrefour Medias suspiciuni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult