Conform martorilor oculari, totul a început când un domn a comandat unui chelner o tartă cu multă frişcă, pentru că era ziua soţiei sale. Din păcate chelnerul a alunecat pe o coajă de banană şi tarta a ajuns pe faţa unui alt mesean. Acesta din urmă, furios pe chelner, a luat propria tartă cu friştă şi a aruncat-o spre chelner, care însă tocmai se apleca să cureţe tarta şi a doua tartă a ajuns în spinarea unui poştaş care trecea întâmplător pe acolo.

bataie-cu-frisca.jpg

Poştaşul nu a lăsat lucrurile aşa. După ce şi-a scuturat haina, s-a dus în bucătărie, de unde a venit cu 3 tarte, pe care le-a aruncat spre chelner, mesean şi doamnă. Bătaia a degenerat. În altercație au mai fost implicați un bărbier, care a primit și el o tartă cu frișcă în față, clientul acestuia precum și mai multe femei. 

Nici intervenția poliției nu a calmat lucrurile, primii agenți veniți la fața locului primind, fiecare, câte o tartă de frișcă în față. Conform oamenilor legii, cei care au instigat această bătălie purtau pălării de tip „melon” și au fugit de la fața locului suindu-se într-un Ford model T.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 31.08.2018 21:45 Monden

National Cinematografic